A motoros fűkasza nem hiányozhat a sorból!

motoros fűkasza

A ház körül legalább annyi munka adódik, mint a lakáson belül. Az elszabadult növényzetet segíti kordában tartani a motoros fűkasza, ami szintén nem hiányozhat a kerti gépek sorából. Sőt, egyre népszerűbbek. Van, aki a fűnyíróval szemben is előnyben részesíti. A motoros fűkasza nem összetévesztendő a szegélynyíróval.

Habár külalakra megtévesztő a hasonlóság, funkcióban teljesen eltér egymástól a két gép. Míg utóbbi arra szolgál, hogy a fűnyíró által megközelíthetetlen helyekről eltávolítsa a növénycsomókat, előbbi a komolyabban elszabadult gazokat is könnyedén eltakarítja a területről. Talán az imént említett félreértés miatt gondolják sokan, hogy a motoros fűkasza nem feltétlenül éri meg a befektetést.

Szerencsére ez lassan tisztázódik és ezek a remek eszközök örvendhetnek a megérdemelt tiszteletnek. Akkus és benzines kivitelben is kaphatóak, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya. Mindenesetre, ha ritkán tisztított és nagyobb területet kell lekaszálni, mindenképpen a benzines kivitelt ajánljuk.

Author: seditor