A műbőr gyakori ismérvei

műbőr

A bútordarabok a tulajdonos ízlésének megfelelően, különböző anyagokkal lehetnek beborítva. Ahogy a szövet, úgy a műbőr is egyedi jellemzőket von maga után, amelyek sok vásárló kérdéseire adhat magyarázatot. Ezek a jellemzők főként attól az alapanyagtól függnek, amiből a terméket elkészítik. A műbőr szerkezeti és színbeli szempontból többrétegű.

Vállalatunk leggyakrabban a szarvasmarha nyersbőrt használja fel alapanyagként, amit a vékonyabbtól a vastagabbig, több méretben és modellben állítanak elő. A bő választéknak köszönhetően, minden ügyfél találhat kedvére tetszőt. Az időjárási viszontagságok nagymértékben befolyásolják a bőr állapotát. Ilyenkor a termék veszíthet a rugalmasságából.

A termék a színét is változtathatja, ami ugyancsak természetes jelenség. Mindezek az alapanyag eredetiségéről árulkodik. Vállalatunk minőségi műbőr forgalmazásával foglalkozik. Amennyiben a megfelelő bútorborítást keresi, vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot és igyekszünk az igényeit a lehető legjobb módon kielégíteni!

Author: administrator