A Note a Samsung okostelefonok nagyágyúja

Samsung okostelefonok

Csúcskategóriás nagyágyút keres? Akkor a Samsung okostelefonok között fogja megtalálni a kedvencét. A Note széria azoknak készült, akik exkluzív élményt keresnek egy telefonban, amiért cserébe hajlamosak kifizetni 300.000 Forintot is. 2019 egyik legsikeresebb telefonja a Note 10 plus nevet viseli, még az Androidot ellenzők is felkapják rá a fejüket.

Ez az óriás telefon a 6,8 colos képernyővel rendelkezik, ami csak egy kicsit marad le a tabletektől. Az amoled képernyőjén élénken játszanak a színek, a magas felbontás biztosítja a kényelmes telefonozást. A bivalyerős professzor 8 magos, így a legbonyolultabb grafikájú játékokat is nevetve futtatja, ráadásul a megosztott képernyőn egyszerre filmezhetünk és dolgozhatunk.

A Note különlegessége a testbe elhelyezett S-pen, ami egyszerre szolgál ceruza, szelfibot és távirányító gyanánt. A 4300 mAH akku túléli az egész napot, ami ilyen képernyő mellett igazán remek teljesítmény. A Note 10 plus a Samsung okostelefonok csúcsa, hosszú évekig nem fogja cserbenhagyni a tulajdonosát.

Author: administrator