A Speciality kávé igazán különleges

speciality kávé

Ha egy igazi különlegességre vágyik, akkor mindenképpen próbálja ki! A Speciality kávé vákuumos csomagolásban szerezhető be. A termék a pörköléstől számítva 2-3 hétig őrzi meg a teljes aromáját, viszont hűtőben tárolva ez az idő 3 hónap, sőt, fagyasztóban akár 6 hónap is lehet, persze bontatlan állapotban.

A felbontást követően, idővel veszít a frissességéből, ezért csak annyit érdemes őrölni, amennyit elfogyaszt. A tárolása lehetőleg száraz, fénytől védett helyen történjen!

A Speciality kávé savanykás, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, így annak, aki azelőtt cukorral és mézzel fogyasztotta a reggeli feketét, elsőre szokatlan lehet. Sokan nem is gondolják, de ez a világos pörkölésű ital nagyobb mértékben foglal magába koffeint, mint az espresso.

Az elkészítése során a legfontosabb, amire figyelni kell, hogy a pohár tartalmának 5% -át tegye ki az őrlemény, amibe 92 fokos víz kerüljön. A forgalomba kerülés előtt szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, aminek során a 100 pontból legalább 80-at el kell érnie. A Speciality kávé új ízélménnyel gazdagítja.

Author: seditor