A stílusos bőrhatású nadrág avagy a leggings

bőrhatású nadrág

Míg a férfiak beérik néhány nadrággal, addig a nők esetében ez elképzelhetetlen. Egy női ruhásszekrényben szinte minden fazonú és színű alsó ruhadarab jelen van. Az első bőrhatású nadrág a tengerentúlon jelent meg. Néhány évtizede került a hazai piacra és leggings néven is ismert.

Anyagát tekintve latexből készül, ami rugalmas, stretch hatást kelt. Ezáltal rásimul a testre, kényelmesen lehet benne mozogni. Gyakran viselik sportoláshoz. Eleinte a fitnesztermekben találkozhattunk vele. Nagyon ízléses és vonzó megjelenést ad. A bőrhatású nadrágot előszeretettel hordják partikon vagy diszkóban, főként fiatalok. Azonban az idősebb korosztálynak is elegáns, trendi kinézetet biztosít. Hétköznapokon is tökéletes, komfortos érzést nyújt. A nőiességet kiemelő ruházat egyik alappillére.

Kombinálható laza pólóval, kiskabáttal, bármilyen pulóverrel. Fontos, hogy a felsőrész takarja a combokat. Ezáltal a bőrhatású nadrág optikailag karcsúsít, ugyanakkor kiemeli a csípőt és a derekat. Baráti társaságban teljesen megfelelő öltözet.

Author: seditor