A Syma drón kiváló munkát végez

Syma drón

A termék saját távirányítóval van ellátva, viszont okostelefon segítségével is vezérelhető. Az irányítása egyáltalán nem bonyolult. A Syma drón esetében a szenzorok biztosítják a stabilitást, például a leszállás és a lebegés ezeknek az eszközöknek köszönhetően sokkal könnyebben történik.

A Z3 verzió képes a 360 fokos fordulatra. Egyébként ez a dolog nem minden típusra jellemző. A telefon vagy a távirányító segítségével előre elkészíthető a repülési terv.

A Syma drón minden beállítást elment, tehát a használatkor nem kell újból programozni. A termék akár 8 percen keresztül is képes a levegőben tartózkodni.

Ezután az akkumulátort teljesen fel kell tölteni. Körülbelül 130 percet vesz igénybe ez a művelet. LED fényekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az éjszakai használatot. Ez fantasztikus dolog, hiszen a Syma drón a sötétben is látható lesz, így Ön tisztában lehet azzal, hogy hol keresse. A márka termékeit a profi fotósok kedvenceinek is lehetne mondani, hiszen gyönyörű felvételeket lehet általa készíteni.

Author: administrator