A tárcsás ágvágóval gyerekjáték a parkrendezés

tárcsás ágvágó

Manapság már rengetegféle berendezés és kéziszerszám áll rendelkezésünkre a zöldterületek karbantartási munkálatainak elvégzésére. Nem mindegy azonban, hogy mekkora felület szorul gondozásra, ugyanis a nagyobb terjedelmű fás, bokros városi vagy útszéli részekhez már nem elég az egyszerű kis metszőolló.

A tárcsás ágvágó viszont egy csapásra felszámolhatja ezt a tekintélyesebb problémát is. Az erős szerkezet traktorokhoz, rakódókhoz és másféle munkagépekhez egyaránt csatlakoztatható.

Az Agimaster és Greentec gyártmányú tárcsás ágvágó többféle kivitelben vásárolható meg a penda.hu webshop polcairól. Érdemes megtekinteni a minőségi kínálatot. Ezek után már nem lesz gond a tekintélyesebb kiterjedésű szőlészetek, gyümölcsösök és erdős részek karbantartása sem.

A hidraulikus berendezés paraméterei árkategóriánként eltérhet. A legmeghatározóbb tényezők közé sorolható a teljesítmény, valamint a vágási szélesség is. A tárcsás ágvágó olyan mértékű hatékonysággal dolgozik, hogy akár 5 km/h haladási sebesség mellett is simán szabdalja, egyengeti az út melletti belógó fákat, bozótokat.

Author: seditor