A tejsavó fehérje koncentrátum kiváló a sportolóknak

tejsavó fehérje koncentrátum

A tejsavó denaturálatlan és hideg feldolgozással készül, figyelembe véve a tápértékek, biológiai és funkcionális tulajdonságok megőrzését. A tejsavó fehérje koncentrátum gyorsan emészthető, kiváló minőségű és gyorsan feloldódik a vízben, ezután pedig hamar emésztődik, hogy segítsen kihasználni az edzés előnyeit azáltal, hogy elárasztja az izomjavításhoz és a növekedéshez szükséges létfontosságú aminosavakat.

A tejsavó fehérje koncentrátum páratlan termék, mindenki kedvence és a legkedveltebb sporttáplálkozási termék, ami népszerű a sportolók, testépítők és fitnesz iránt rajongók körében egyaránt. Ez a piacon elérhető leghatékonyabb és leggazdaságosabb fehérje. 80% fehérjét tartalmaz adagonként, a termék viszont nem kizárólag testépítőknek készült.

Egyedülálló táplálkozási és funkcionális tulajdonságokkal rendelkezik, amiket mindenki felfedezhet. A tejsavó fehérje koncentrátum alkalmas edzőterembe járók, fitneszőrültek, sportolók és fogyni vágyóknak is. A különbség a bevitt mennyiségben rejlik, ami személyenként változik.

Author: seditor