A terpeszpelenka segít megelőzni a nagyobb bajt

terpeszpelenka

A csípőficam felismeréséhez és időben történő kezeléséhez hármas szűrőrendszert alkalmaznak. Először közvetlenül a születés után vizsgálják meg a csecsemőket, majd 6 hetes és 4 hónapos korukban is megismétlik az analízist. Amennyiben bármelyik alkalommal problémát észlelnek, azonnali kezelést írnak elő, aminek a terpeszpelenka használata is része lehet.

Ez azért fontos, mert mielőbb észreveszik és orvosolják a problémát, annál hatékonyabban lehet fellépni ellene, illetve annál biztosabb, hogy sikerrel járnak. Enyhébb esetekben szokták ajánlani a terpeszpelenka alkalmazását, ami egy speciális gyógyászati eszköz, a neve ellenére nem a végtermékek felfogására, hanem a helyes lábtartás biztosítására.

Általában a hagyományos pelus és a rugdalózó közé szokták felhelyezni, de mivel ma már 100% pamutból készül, a terpeszpelenka nem okoz kellemetlenséget, mert jól szellőzik. Ha az Ön gyermekének is szüksége lenne rá, akkor keresse fel a www.harmoniagyogyaszat.hu oldalt, ahol hevederes és vállszalagos változatban is kapható terpeszpelenka!

Author: administrator