A tökéletes női farmer aranyat ér

női farmer
Női farmer

A farmernadrág a hölgyek gardróbjának alapdarabja, hiszen rengetegféleképpen kombinálható és elegáns, valamint sportos szettekhez egyaránt jól passzol. Ennek ellenére nem egyszerű megtalálni a tökéletesen passzoló női farmer példányokat, mert bár nagyon széles a választék, mindenkinek más és más modell áll jól.

Természetesen a tökéletes alakú modellek szinte bármit magukra húzhatnak, mert még egy bő női farmer sem fog rosszul mutatni rajtuk, de azért nekik is meggyűlhet a bajuk például a hosszal. Akkor pedig nem is beszéltünk az átlagos vagy netán némi túlsúllyal rendelkező nőtársaikról, akiknek a derék- és csípőbősége nem a standard női farmer méretekhez „passzol”.

A legtöbben óriási kínok árán bukkannak rá arra a változatra, ami megfelel az alakjukra. Sokszor 10-20 női farmer is felpróbálásra kerül, amíg meglesz az a bizonyos darab, amiben jól érzik magukat a hölgyek. Azonban ez a ruhadarab minden fáradtságot megér, mert ha megvan az ideális példány, akkor az biztosan oszlopos tagja lesz a mindennapi vagy az elegáns outfiteknek egyaránt.

Author: administrator