A túzzsonglőrök feledhetetlen mutatványai

Rendkívüli előadás

Nem mindennapi műsort láthat az, akinek alkalma nyílik megtekinteni a Lángoló Leguánok előadását. Olyan egyedi show-t állítottak össze a tűzzsonglőrök, amivel azonnal magukkal ragadják a közönség figyelmét.

Ez tipikusan olyan előadás, amire mindenki felkapja a fejét. Szóródnak a szikrák, csapkodnak a lángok, pörögnek a tüzes karikák és az ember csak úgy kapkodja a fejét közben. Amikor már azt gondolnánk, hogy nem következhet ennél meghökkentőbb mutatvány, akkor a tűzzsonglőrök ismét előkapnak valami lélegzetelállítót a tarsolyukból.

Rendezvényeken, megnyitókon, falunapokon ideális választás a tűzzsonglőrök produkciója mellett dönteni. Legyen szó kültéri vagy beltéri helyszínről, a tűzzsonglőrök mindig megragadják az alkalmat, hogy valami egyedivel kápráztassák el a nagyérdeműt.

A mutatványokhoz természetesen zene is párosul, amivel még inkább fokozható az egyébként is tüzes hangulat. A Lángoló Leguánok minden eseményen gondoskodnak a kiváló hangulatról, ami egyre csak fokozódik a különleges produkciók láttán.

Author: administrator