A valóban úszó sellős Barbie

sellős barbie

Sok olyan jól ismert játékot lehet már találni, amelyekkel egyszerűen nem lőhetünk mellé, mert biztosan imádni fogják a kicsik. Éppen ezért, ezek a kiváló minőségű darabok ajándéknak is remek ötletek. A sellős Barbie különleges világba repíti a gyermekeket, akik játszanak vele.

A gyönyörű és mesés uszonyának köszönhetően, pillanatok alatt elúszhat Dreamtopiába. Együtt úszva a halakkal és más sellőkkel, nincs is ennél jobb elfoglaltság! Ezen a mesebeli helyen a sellős Barbie a többi vízi barátjával töltheti el szórakoztatóan a napját. Kecses sellő úszó mozgásával és a varázslatos fények játékával az óceán bármelyik részét vidám játszótérré változtathatja.

A fényeknek köszönhetően, nincs olyan pillanat, amikor a sellős Barbie uszonya ugyanazokban a színekben pompázna. Gyönyörű hosszú haja csak úgy fodrozódik a vízben, ahogy szeli a habokat. Haját egy igazán egyedi tiara koronázza meg. Igazán vidám elfoglaltság ez a játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Igazi barát lehet ez a varázslatos vízi lény.

Author: seditor