A WizzAir kabintáska üde színekben is kapható

WizzAir kabintáska

Amikor az ember nyaralásra adja a fejét, szívesen vásárol be bőröndből is, hiszen egy üde színű változatnak ki nem örülne? Gondoljon csak bele, milyen izgalmas és szuper, amikor megáll egy mediterrán vagy afrikai repülőtéren és magával húz egy lime, citrom vagy narancs árnyalatú, keményfedeles bőröndöt!

Most könnyedén beszerezhet ilyen extravagáns modelleket, de maradhat a hagyományos, visszafogott színek mellett is, legyen az akár WizzAir kabintáska, akár M-es vagy L-es méretű bőrönd.

A WizzAir kabintáska méretei eleget tesznek a repülőtársaság követelményeinek, így a megközelítőleg 20 liter űrtartalommal rendelkező darab felvihető a fedélzetre.

Még valami! A cégünk kizárólag prémiumminőségű táskák és bőröndök értékesítésével foglalkozik, amit a 2 éves garancia is tökéletesen tükröz. A képen és videón bemutatott modellek egyeznek a kézhez kapottal, így senkit nem ér csalódás. Az akciósan talált WizzAir kabintáska paraméterei egyeznek a Ryanair és sok más repülőtársaság követelményeivel is.

Author: administrator