Akítv flip Samsung Galaxy A21s tok

Samsung Galaxy A21s tok

Ami a telefonkiegészítőket illeti, mindenképpen meggyűlhet a bajunk a dizájnos, kényelmes, ugyanakkor biztonságot nyújtó darabok megtalálásával. Az aktív flip Samsung Galaxy A21s tok viszont garantáltan ebbe a kategóriába sorolható. Lényegében egy újításként említhetjük meg a fajtát, hiszen a kinyitható példányok már viszonylag régóta, több éve élnek alternatív lehetőségként a köztudatban.

Talán azt is mondhatnánk, hogy az idejük egy kissé leáldozott, hiszen jócskán vesztettek a népszerűségükből. A fejlesztésnek köszönhetően viszont újra az élre kerültek az effajta Samsung Galaxy A21s tokok. Tulajdonképpen a legnagyobb változás, amit mindenképpen meg kell említenünk, az átlátszó előlap.

Ennek köszönhető, hogy a tok csukott állapotában is tudjuk használni a mobilt, például hívásfogadásra vagy annak elutasításra, az értesítés sáv megtekintésére és az idő és a dátum megtekintésére. Amennyiben Önnek is felketette az érdeklődését az aktív flip tok, látogasson el az aun.hu weboldalra és válogasson a termékek között!

Author: administrator