AL-KO fűnyíró traktor a nagyobb területekhez

AL-KO fűnyíró traktor

A tavasz megérkezése egyet jelent a fű gyors növekedésével. A sok és gyorsan növő fű nyírása pedig okos és kényelmes megoldást követel. A kisebb és közepes területeken elegendő a fűnyíró, de a nagyobbakra az AL-KO fűnyíró traktor jelenthet megoldást. A kisebb kertekben, udvarokon elengedhetetlen a fűnyíró, sőt, még a fűkaszának is jó helye van.

Azonban, ha a füves terület már nagyobb méreteket ölt, akkor érdemes befektetni egy megfelelő teljesítményű fűnyíró traktorba. Az AL-KO fűnyíró traktor változatok ötvözik a kiváló minőségű alkatrészeket, hiszen Németországban tervezték és Ausztriában gyártják. A nagyobb fűfelületek vágásához ez a gép ideális, hiszen hatékony és megbízható, a használata pedig kényelmes.

A modern AL-KO fűnyíró traktor technikai felszereltsége bármelyik hasonló termékkel felveszi a versenyt. A gördülékeny fűnyírásról az áttekinthető kezelés, a széles kerekek és a megbízható 2 késes vágómű gondoskodnak. A téli üzemeltetéshez hótoló lappal csupán egyszerű átalakítás szükséges. Nyírja Ön is a füvet a legnagyobb kényelemben!

Author: administrator