Angol tervezésű Ronald Joyce esküvői ruha

Esküvői ruha

Az Eklektika esküvői ruhaszalon csak ismert, elsősorban külföldi ruhatervezők modelljeit forgalmazza. Az angol tervező, Ronald Joyce esküvői ruha modelljei különféle stílusokban érhetőek el. Az egyik irányvonal a női idomokat kiemelő szűk, testhezálló hosszú ruhák.

A másik a hosszabb vagy rövidebb uszállyal ellátott Ronald Joyce esküvői ruha. A harmadik pedig a csipkével vagy tüllel díszített, illetve ezek valamelyikéből készült költemények. A menyasszony testalkata és ízlése az, ami eldönti, hogy melyikre essen a választás.

Természetesen ott a ruhapróba is, amire külön időt és figyelmet kell szánni. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a többségnek a hétvége vagy a késő délutáni órák a megfelelőek, ezért érdemes jó előre lefoglalni az időpontot.

Ez azért is fontos, hogy a jeles napra a varrónőink minden szükséges igazítást nyugodtan el tudjanak végezni, hogy az ifjú ara a legszebb önmagát tudja mutatni az esküvője napján. A Ronald Joyce esküvői ruha többféle stílusának köszönhető, hogy széles közönséget vonz magához.

Author: administrator