Az ablak kilincs is legyen tökéletes!

ablak kilincs

A harmónia roppant fontos eleme a lakberendezésnek. Általában mindenki törekszik is arra, hogy az otthona különböző elemei passzoljanak egymáshoz. Nincs ez másképpen az ablak kilincs esetében sem. Nem érdemes csak a megfelelővel vagy praktikussal beérni, hanem a tökéletesre kell törekedni.

A kilincs.hu webáruházban például szinte az összes Maestro ajtókilincsnek megtalálható annak ablakra szerelhető megfelelője is. Ez pedig nemcsak roppant praktikus megoldás, de esztétikailag is remek választás. Az ajtó kilincsekhez hasonlóan az ablak kilincs változatok is rendkívül magas minőségi normáknak felelnek meg.

Minden termék kifogástalanul működik, ugyanakkor nagyon mutatós. A kínálatban elérhető az antik bronz, fényes króm, réz, stb. bukó-nyíló ablak kilincs. A még nagyobb biztonság érdekében tanácsos a zárható biztonsági típusok közül választani. Ezek elsősorban az olyan lakásokban ideálisak, ahol kisgyermekek vagy háziállatok tartózkodnak. Bármelyik is legyen a befutó, itt mindegyik ablak kilincs telitalálat!

Author: administrator