Az üzemanyag tároló tartályok több fajtája

üzemanyag tároló tartályok

Teljesen érthető, hogy az üzemanyagtöltő állomások nagy hangsúlyt fektetnek a magas minőségre, a hatékonyságra és természetesen a kliensek teljes körű, problémáktól mentes kiszolgálására. Ez sokszor a legkisebb tartozékokon múlik, ezért sem bízzák sokan a véletlenre a dolgokat, és az üzemanyag pisztoly eszközök közül a legjobbat veszik meg. Számtalan egyedülálló termékkel várja a kuncsaftokat a hazai Hungaro Mobiltank, amelyik már több mint egy évtizede bizonyítja rátermettségét, szakértelmét és kliens-orientált hozzáállását.

Ezért is van az, hogy az üzemanyag pisztoly produktumot olyan sokan veszik meg innen. Sokan tudják, hogy az üzemanyag pisztoly nem más, mint az a tartozék, amelyik benzin, diesel vagy AdBlue szállítását garantálja, egyik helyről a másikra. Ugye a benzinkutaknál ezzel tud tankolni az ügyfél. Egyes helyeken ez kézi és automatikus modellben is megtalálható. Az üzemanyag pisztoly több szempont alapján csoportosítható: méret, alapanyag, csővég mérete, átfolyás sebessége. Akinek szüksége van egy profi tankoló pisztolyra, az mindenképp jól jár, ha innen rendel. A termékről még több infó megtudható az uzemanyagtartaly.hu weboldalon vagy épp a 36-1-878-2143 telefonszámon.

Itt nem mellesleg a legmodernebb üzemanyag tároló tartályok is megvehetőek. Jó példa a DTO típusú kármentő teres tartály. Ez egy nemzetközi megfelelőségi engedéllyel rendelkező mobil üzemanyag kút. A berendezés gázolaj tárolás és kiszolgálás területén mindig azt a színvonalat garantálja, amire szükség van. Nem is csoda, hogy az üzemanyag tároló tartályok közül sokan ezt szerzik be. A tartály egy olyan szimpla falú, fekvő hengeres, kívül olajálló lakkréteggel bevont szénacél szerkezet, amit egy kármentő medence és opcionálisan egy védőtető egészít ki.

Azt efféle üzemanyag tároló tartályok kisebb, 1000 literes és sokkal nagyobb, 20 ezer literes kivitelben is kaphatóak ennél a shopnál. Az üzemanyag tároló tartályok mellé természetesen járnak kimérő szerkezetek és biztonsági eszközök is. Akinek egyedi megoldásra van szüksége a DTO tartályt tekintve, az is megtalálhatja itt, amit régóta keres.

Author: administrator