Betonfesték a szürke egyhangúság megszüntetésére

betonfesték

A beton egyértelműen az egyik legtartósabb és strapabíróbb építőanyag, de tény, hogy esztétikai szempontból nem kerülne fel a képzeletbeli dobogóra. Ugyanakkor van néhány praktika, amivel mutatósabbá tehető ez a robosztus anyag, tehát nem kell feltétlenül kompromisszumot kötni a megjelenés kárára.

Például a minőségi betonfesték remekül tudja finomítani az ebből készült építőelemeket, sőt, egészen modernné varázsolja az egyébként szürke és durva felületeket. Többféle színben is kapható, így könnyen összhangot lehet teremteni az épület, építmény többi részével.

Továbbá tudni kell a betonfesték kapcsán, hogy kopásálló, olaj- és időjárásálló termékről van szó, tehát nem kell attól tartani, hogy idővel csúnyává válik vagy gyakran kellene újra festeni az adott részt. Tehát a betonfesték igazán jó befektetésnek mondható, ami nemcsak pillanatnyilag hozza a várt eredményt, hanem éveken keresztül meg is őrzi azt. Csak arra kell figyelni, hogy amikor felvisszük, akkor a kinti hőmérséklet legyen legalább 10 fok, különben veszíthet a tartósságából.

Author: administrator