Bosch kerti gépek: a profi fűnyíró

Bosch kerti gépek

A tavasz közeledtével egyből eszébe jut a háztulajdonosoknak, hogy a kerti munka idén sem lesz könnyű, ha nincsenek meg a megfelelő szerszámok. Szerencsére a Bosch kerti gépek révén, a legkomplikáltabb és legnehezebb feladatok is egyszerűbbé válnak. Ezért is kell minden tulaj, természetesen a saját érdekében, beszerezze azokat az eszközöket, amivel a munka hamar megvan és az eredmény tökéletes. Mely masina nem hiányozhat?

Természetesen a Bosch kerti gépek közül az egyik legfontosabb a fűnyíró. Érdemes olyat venni, aminél már adott a ProSilence funkció. Ezzel végre búcsút lehet inteni a zajos fűnyírásnak. A munka közben tehát az ember nem fogja zavarni a családtagjait és a szomszédjait. A halk működésű Bosch ProSilence fűnyíró gondoskodik a kert nyugalmáról. Ennek a hangteljesítmény szintje közel 80 százalékkal alacsonyabb, mint más modelleknél. Ez nem haladja meg a 90 dB-t. A Bosch kerti gépek ezen példányánál adott az ErgoSlide rendszer.

Ennek hála igazán könnyedén lehet kezelni a masinát, és a munka is hamarabb kész lesz. A teleszkópos fogantyú egyszerűen összeszerelhető, és a kívánt magasságra állítható. Ezáltal biztosan nem fáj a felhasználó csuklója vagy karja a munka befejeztével. Kétségtelen, hogy ez egy minden téren kifogástalan Bosch szerszám. Csakis jókat lehet mondani a Bosch GNF 35 CA falhorony maróról is. Ezzel a fali hornyok ütés, kínlódás és nehézségek nélkül kialakíthatóak. Ez a Bosch szerszám állandó elektronikával bír, ami a fordulatszámot terhelés mellett is állandó szinten tartja.

A Bosch gépekre jellemző hosszú élettartam itt is adott, hiszen a tervezőek nem felejtették el a szabadalmaztatott porvédőt. Ez a Bosch szerszám biztonságos és ergonómiailag optimális kezelhetőséget garantál a felhasználónak. A masina nem nyom többet 4,1 kilogrammnál, ezért a kezelése, még kedvezőtlenebb helyeken is könnyű. A Bosch szerszám a kialakítása révén felgyorsítja és leegyszerűsíti a tárcsa cseréjét. Ennél adott a maximális biztonság, hála a zárt védőfedélnek, illetve az újraindulás és a bemerítés gátlónak.

Author: administrator