Bosch szintezőlézer beltéri és kültéri munkákhoz

bosch szintezőlézer
A Bosch mérőműszerekben mindig is meg lehetett bízni. A robusztus kialakítású Bosch szintezőlézer könnyen alkalmazható és teljesen mindegy, hogy kültéri vagy beltéri munkáról van szó. A kézben tartható szerkezettel akár 500 négyzetméteres munkaterületen is pontos adatokat lehet kapni. Előnye, hogy jól kivehető, precíz vonalakat biztosít, belső- vagy szárazépítészeti felhasználók részére.
A függőleges és vízszintes vonalak gyorsan, könnyedén megjelennek a segítségével, garantálva a legprecízebb eredményeket, akár 3×360-fokban is. A kültéri használatot a lézer vevőegység teszi könnyebbé egyes modelleknél. A Bosch szintezőlézer és egyéb távolságmérők nem követnek el hibát, és olyan magas fokú precizitást nyújtanak, amire bátran lehet alapozni bármilyen munka során.

Teljesen mindegy, hogy távolság, terület, térfogat vagy más speciális felmérési feladat a cél, megbízható szerszámról van szó.  A Bosch lézeres távolságmérővel gyorsan végezhet a mérési feladataival a kőműves, mérnök vagy bármilyen más szakember. Az építési lézerek között két fontos kategória áll rendelkezésre: rotációs és forgó lézerek. Mindkettőben maximálisan meg lehet bízni. A Bosch szintezőlézer megvehető az onlineszerszam.hu internetes oldalon is.

Nem hiányozhat a szerszámos ládából a flex korong

Nincs olyan szakember, aki ne dolgozott volna sarokcsiszolóval és az ahhoz tartozó kiegészítőkkel. A Bosch tervezte és gyártotta flex korong, csiszolótárcsa és nagyoló sokkal hosszabb ideig használható, hiszen a kialakításnak köszönhetően jobban bírják a gyűrődést. Mondani sem kell, hogy fontos szempont volt a biztonság.
A tárcsák épp ezért minden fontos nemzetközi biztonsági előírást 100 százalékosan teljesítenek. A flex korong nagy munka sebességű és hosszú élettartamú, ezért mindenféle projektnél beválik. Rozsdamentes anyagokhoz kiváló választás a Best for Inox modell. A kerámiába ágyazott csiszolószemcsék garantálják az elengedhetetlen kopásállóságot. A flex korong nem rendelkezik kén- és vastartalmú töltőanyagokkal, illetve klórozott adalékokkal sem.

Author: seditor