Budapesten is népszerűek a férfi sportzakók

férfi sportzakó

Téves nézet, hogy farmernadrághoz csak dzseki illik, mint ahogyan az is, hogy a zakó csak fontos eseményeken, üzleti tárgyalásokon megszokott viselet. A férfiak jelentős hányada gondolja ezt a ruhadarabot kényelmetlennek, amiben legfeljebb csak feszengeni lehet, amiből az következik, hogy nem is keltenek benne jó impressziót.

Talán nem is gondolná elsőre az ember, hogy milyen elegáns benyomást lehet kelteni egy jól kiválasztott sportzakóval. Például farmernadrággal is nagyon elegáns megjelenést nyújt, főleg egy sötétebb árnyalatú zakó, középkék, fekete, szürke. A kiszemelt sportzakó lehet mintás, csíkos vagy kockás. Napjainkban ebből a karcsúsított fazon a népszerű, ami mindenkinek jól áll, más modellel nem is érdemes kísérletezni.

Ez a szabásminta hozzásegít, hogy optikailag keskenyebb derekat varázsolhassanak vele a férfiak is. Igen, az erősebbik nem képviselői is ehhez a trükkhöz folyamodnak néha, akárcsak a hölgyek. Arra azonban érdemes figyelni, hogy egy jól kiválasztott sportzakóval ne egy viseltesnek tűnő farmernadrágot vegyenek fel, ezt inkább a pólókhoz tartogassák! A farmernadrág, sportzakó kettőse meglehetősen komfortos viseletet biztosít a mindennapokban, ráadásul igazán stílusos kiegészítők is passzolnak hozzá, mint például napszemüveg, divatos óra vagy karkötő. Fővárosunkban egyre több férfit látni ilyen és hasonló öltözékben, nem véletlenül, hiszen a komfort és az elegancia mindenkinek fontos.

Ha a nadrág nem kényelmes derékban, akkor bőrövet lehet vásárolni hozzá. Elmondható, hogy a férfiaknál ez még mindig alapdarab és nagyon jól mutat a farmerrel és egy jól kiválasztott sportzakóval, ha színben passzol hozzá, de nem kopott. A stílusos öltözetet mindig az alkalomhoz választjuk, ez egy nagyon fontos alapszabály!

Sportzakókból nagy a választék az elitedivat.hu webáruházban, amiket kedvező feltételekkel lehet megvásárolni. Ezért ide érdemes ellátogatnia, ha a ruhatárát néhány darabbal szeretné bővíteni. Biztosan talál az ízlésének megfelelő darabokat, amelyeknek nem tud ellenállni.

Author: administrator