Casco számítás – Már online is elintézheted

casco számítás

Az autó sok esetben szinte már családtagnak számít, időt töltünk a leginkább megfelelő modell kiválasztásával, pénzt áldozunk rá, úgy a megvételnél, mint a folyamatos karbantartás során. Mindezek ellenére, számtalan baj érheti a kedvenc járgányunkat, ezért érdemes a legmagasabb biztonságot megadni. Sokaknak segített már a www.biztoshely.hu weboldalon található kalkulátor casco számításhoz. A díjszámító rendszernek köszönhetően, a legjobb feltételek mellett szerződhetünk, méghozzá a legkedvezőbb áron.

A CASCO biztosítás ugyan nem kötelező érvényű a gépjármű-tulajdonosokra, viszont mégis érdemes megkötni, mert ez az autó teljes védelmére való módozat. Előfordulhat, hogy egy jégeső következtében megrongálódik a fényezés a kocsin vagy a karosszéria, viharban rádől egy fa, valaki meghúzza a parkolóban, de nem hagy elérhetőséget és még sorolhatnánk. A CASCO biztosítás a felsorolt esetekben is kárpótol, így a károkat nem a saját zsebünkből kell fizetnünk.

A díjakról annyit kell tudni, hogy a 2022 és 2023 évekre még kedvezőbbek lettek, ami a biztosítási termék jó kárstatisztikai eredményének és a piaci versenyhelyzetnek köszönhető. Neked is érdemes kihasználnod ezt az előnyös beárazást, ha rendelkezel egy szép autóval, aminek minden biztonságot szeretnél megadni. Egy ilyen kontraktussal megóvhatod lopás, részlopás, törés, totál- és elemi kár kockázatoktól a négykerekű társadat. Az említett weboldalon felfedezhető CASCO biztosítás kalkulátor használatával könnyen megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő ajánlatot és helyben, vagyis a Biztoshely biztosítási portálon meg is kötheted a szerződést.

Ebben a segítségedre lesznek a profi munkatársak. Tudnod kell továbbá, hogy a meglévő biztosításodat is tanácsos 1-2 évente felülvizsgálni, mivel a biztosítók ajánlatai között nagyon nagy különbségek lehetnek. Ha a meglévőnél jobb ajánlatot találsz a díjszámító rendszer alkalmazásával, akkor a szakértők a váltásban is a segítségedre lesznek. Bízd profikra a dolgot és tudd mindig biztonságban a gépkocsidat!

Author: seditor