Centrum Energy a szellemi erőnlétért

centrum energy

Az ázsiai hagyományos táplálkozásban, ősidők óta fontos szereplő a szellemi és fizikai teljesítményre gyakorolt jótékony hatásáról ismert ginzeng és a ginkgo biloba. Mindkét növény kivonata megtalálható a Centrum Energy készítményben.

Ez egy komplex táplálékkiegészítő, ami értékes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel gazdagítja a fizikai és szellemi frissességre vágyók étrendjét. Összetevői között fellelhető a megfelelő mentális teljesítményt elősegítő pantoténsav vagy B5-vitamin. Jelentős komponens még a cink, ami a normál szellemi állapot fenntartásában vesz részt, de tartalmaz az izomfunkció egészségéért felelős D-vitamint, és B6-, B12-vitaminokat, az idegrendszer fontos támogatóit.

Ezek az esszenciális mikrotápanyagok és a két ázsiai növény kivonata igencsak előnyös párosítás a termékben. A javasolt adag napi 1 tabletta folyadékkal. Cukorbetegeknek is alkalmas étrend-kiegészítő a Centrum Energy A-tól Z-ig filmtabletta, sőt, a glutén- és laktózérzékenyek szintén gond nélkül fogyaszthatják.

Author: seditor