Champagne nem készülhet akárhol

champagne

A pezsgő az egyik legelőkelőbb ital, ami szinte minden fontos esemény, rendezvény és ünnep alkalmával szerepet kap. Azonban ennek is van egy olyan fajtája, ami minden más típust felülmúl és a pezsgők királynőjének is nevezhetnénk, ez a champagne. Ezt a nevet csak azon boralapú, buborékos nedűk viselhetik, amelyek kimondottan Champagne térségéből származnak, vagyis onnan, ahol az első ilyen jellegű itókákat is készítették.

Tehát, ha eddig felváltva használta a pezsgő és champagne kifejezéseket, akkor tudnia kell, hogy ez nem helyes és amennyiben egy igazán királyi itallal koccintana, akkor olyan palackot kell keresnie a polcokon, amin Champagne van feltüntetve, mint gyártási helyszín.

Amennyiben nem akar erre időt pazarolni, de szeretné, hogy igazi champagne kerüljön a poharakba az Ön által megszervezett, rohamosan közeledő ünnepélyen, akkor csak válassza ki a megfelelő kategóriát a premiumitalnagyker.hu oldalon és pillanatok alatt le is bonyolíthatja a champagne vásárlását, hiszen nem lesz szükség a leírások böngészésére.

Author: administrator