Chipmunk az egyedi futóbicikli

Chipmunk

Az idő múlását a gyermekek gyors növekedésén keresztül is meg lehet tapasztalni. Ennek a periódusnak megvannak a maga szépségei, ahogyan a különböző korszakoknak is a sajátosságai.

Míg csecsemőkorban nagy örömet okoz a járás megtanulása, addig 1,5-2 éves kor körül már a futóbicikli nyújtotta kalandokban lelik kedvüket. Ebben a kategóriában a Chipmunk egyedi lekerekített formával rendelkezik, valamint vastag, bordázott kerekekkel.

Lényeges szempont az is, hogy a váz magnéziumból van elkészítve, amitől az egész szerkezet könnyűvé válik. Ennek pedig sokszor örülnek a szülők, hiszen ha a gyerkőc megunja vagy elfárad már hajtani a bicajt, akkor anya vagy apa viszi tovább kézben.

A Chipmunk fogantyúi csúszásbiztos anyagból vannak előállítva, nem található rajta pedál, így a kicsi fékezéskor a lábait kell a földre letegye, illetve az ülésmagasság könnyedén állítható. A Chipmunk használata által fejlődik az egyensúlyérzés és a koordinációs képesség is, ideális választás a kezdetleges tanulási folyamathoz, ugyanakkor örömmel tölti el a gyermek szívét.

Author: administrator