Csempematrica a lépcsőre helyezve is jól mutat

csempematrica

Manapság már egyre több ember dönt úgy, hogy saját kezűleg újítja fel az otthonát, viszont a festés után a csempézéshez már szakembert kell hívnia. De csak akkor, ha akarja! Ugyanis létezik számtalan típusú csempematrica, ami játszi könnyedséggel felrakható anélkül, hogy esetleg a régi csempét le kellene verni.

Nagyon egyszerű eszköz, még laikus kézben is. Az öntapadós csempematrica, ellentétben a tapétával, nem tekercsben, hanem kisebb lapokban kerül forgalomba, ennek köszönhetően nagyon könnyű vele bánni. Ez a praktikus találmány lehetővé teszi, hogy különösebb felfordulás és szakemberi segítség nélkül új életet tudjunk adni a konyhának vagy a fürdőszobának.

Ha egy doboz matricát rendel például a katicamatrica.hu webáruházból, abban 72 darabot talál. Ezeket külön-külön, de akár egyben is felhelyezheti, gyakorlatilag szabadjára engedheti a kreativitását. Sok emeletes vagy manzárdos házban gondot jelent a lépcső megfelelő burkolása, de csak addig, amíg eszünkbe nem jut, hogy erre szintén helyezhető csempematrica.

Author: seditor