Csomagküldés külföldre 24 órán belül?

megfelelő futárszolgálat

Néha előfordulhat, hogy az ember külföldre kell küldjön csomagot, és az egy napon belül el kellene érjen a címzetthez. Habár ez szinte lehetetlennek tűnik, aggódni nem kell. A megfelelő futárszolgálattal már 1 munkanapon belül is eljuthat a címzetthez a külföldi csomagod.

Melyik céghez lehet fordulni , amikor sürgős a helyzet? Mindenben rendelkezésre áll a hazai csomagnet.hu. Ez a csomagokat háztól házig szállítja külföldre is a DPD és a TNT futárszolgálat közreműködésével. A küldemények közúton és légi úton is eljuthatnak a címzetthez. Minden attól függ, hogy mennyire sürgős az egész.

A cég maximálisan tud alkalmazkodni az ügyfél igényeihez. A TNT Express szolgáltatás Európa bármely országában elérhető, akár egy munkanapos kézbesítéssel. A TNT értékalapú biztosítás pedig garantálja a küldemények érték szerinti bebiztosítását akár 1 millió Ft összeghatárig.

A csomagnet.hu irányítószámtól függően biztosítja a megrendelés napján a csomag felvételét. Nyilván ez csak akkor érhető el, ha valóban fontosa gyors ügyintézés. A DPD Classic Export szolgáltatás az egyik legkedvezőbb megoldás. A vállalkozás nemzetközi online webáruházába az ember igazán olcsón juttathatja el a megvásárolt produktumokat.

A vállalat mindig biztonságos online bankkártyás, illetve banki átutalásos fizetési lehetőségeket biztosít. A legtöbben, akik ezt a céget választják, Angliába, Németországba, Ausztriába, Belgiumba, Hollandiába, Spanyolországba és Portugáliába küldik a csomagokat.

De az is előfordul, hogy a küldemény Olaszországba vagy épp Romániába kell eljusson. A szakembereknek teljesen mindegy a cél, hiszen minden esetben tökéletes munkát végeznek. A külföldi csomagküldési szolgáltatásnál hatalmas előny a tény, hogy a feladott küldemény valóban egy napon belül el is jut a címzetthez.

Mindez köszönhető a TNT csapat szakértelmének és felkészültségének. Annyit még tudni kell, hogy van 5% visszáru kedvezmény a külföldi online webáruházakba, akárcsak az Autodoc, Amazon vagy épp a Muziker. Ezeknek a száma pedig egyre csak nő, aminek nagyon örülnek a kuncsaftok.

Author: administrator