Dual Sim Android óriás, meghökkentő tulajdonságokkal!

Olcsó Telefonok!
Olcsó Telefonok!

Hogy miért jó egy óriás kijelzős telefon? Számtalan okból, azonban a hátrányairól sem szabad megfeledkeznünk. Természetesen a hátrányok eltörpülnek a pozitív tulajdonságok mellett, az viszont kétségtelen, hogy a nagy méret néha zavaró lehet. A készülék nem minden zsebben fér el, s a használata egy kézzel nem oldható meg mindig.

Ennek ellenére egyre több olyan telefonhasználó van ma a világban, aki a nagyobb kijelzőt választja, s ez nem is csoda, ugyanis az olcsó telefonok óriás kijelzője sok pozitívumot tartogat a használója számára. Ilyen készülék az XH-N27C típusú telefon is, ami a maga 7 hüvelykes kijelzőjével bátran nevezhető Phabletnek, vagyis egy tablet és egy telefon egyvelegének. Mit tud ez a Dual Sim Android?

Alapvetően mindent, amit egy mai, modern telefonnak tudnia kell, s ez jól látszik abból is, hogy Android 4.0.3 fut rajta, ami napjainkban az egyik legmodernebb Android rendszer. Ehhez természetesen társul egy Spreadtrum6820 1GHz-es processzor is, ami bőven elegendő bármilyen alkalmazás futtatásához, legyen szó egyszerűbb irodai programokról, vagy épp szórakoztató játékokról. A Dual Sim Android óriás telefon teljesítményéhez 160MB RAM is tartozik, az áramellátását pedig egy 1650 mAh kapacitású akkumulátor végzi. Természetesen a készülékhez kérhető magyar menü is, így az esetleges nyelvi problémák is megoldódnak. Alapvetően tehát egy megbízható, nagy tudású készülékről van szó, amely szinte bármilyen célra ideális lehet. No de térjünk vissza a gigantikus 7 hüvelykes kapacitív multitouch kijelzőhöz, amely egyedülálló élményt nyújthat mindenki számára, aki szereti a multimédiás alkalmazásokat. Ekkora kijelzőn ugyanis már tökéletes a filmnézés is, s ehhez természetesen a magas felbontás is nagyban hozzájárul.

Nem kérdéses, hogy a filmnézés élménye a kijelző méretével és felbontásával arányosan nő, függően persze attól, hogy milyen jellegű filmről van szó. Az említett Dual Sim Android tehát egy kiváló lehetőség mindenki számára, aki egy olcsó, nagyképernyős telefon szeretne venni magának!

Author: administrator