Egészséges alternatíva a kókuszvirág cukor

kókuszvirág cukor

Tényleg lehet egészséges az ételeink édesítésére használt termék? A válasz igen! A kókuszvirág cukor egyre inkább maga mögé utasítja a fehér finomított cukrot. Felejtsd el a vércukorszint ingadozást és az egészségtelen édesítést!

Kényeztesd ízlelőbimbóidat természetes édességgel, ami a csodálatos íze mellett, tápanyag profiljában is igen gazdag. A bio kókuszvirág cukor feldolgozatlan természetes cukor, édes és enyhén karamellás ízzel, ami a kókuszpálma virágainak nektárjából származik. A nektár dehidratálása során a víz elpárolog és a kókuszvirág nektárjából származó cukor marad fenn. Ez ¾ részben szacharózból, a fennmaradó részben pedig glükózból és fruktózból áll. 100%-ban bio, természetes, egészséges és igazán nagyszerű ízű, ami minden édesszájú szívét elnyeri.

Hisszük, hogyha valaki egyszer kipróbálta, többé nem fog finomított fehér cukorhoz nyúlni. A kókuszvirág cukor glutén- és adalékoktól mentes. Végre egy édesség, ami tökéletes a vegánoknak és az egészség iránt érdeklődőknek is.

Author: seditor