Egy jó tanács, ha Ön épp hajbeültetési klinikát választ

Forrás: himgeurope.com

Természetes, ha az ember a pénzéért a legminőségibb terméket vagy szolgáltatást várja el. Egy hajbeültetési klinika kiválasztásánál több dolgot is figyelembe kell venni: a hajbeültetést végző sebész tapasztalatát, a klinika által használt eszközöket és módszereket, valamint a klinika referenciáit is, ezek mutatják ugyanis, hogy milyen eredményekre számíthatunk.

A hajbeültetés utáni eredménnyel kapcsolatosegyik legfontosabb kérdés, hogy hány hajszál kerül majd átültetésre egy alkalommal. Sok klinika irreálisan magas graftszámot ad meg, ez azonban sosem jelent jót, vigyázzunk ezekkel a klinikákkal! Az egy nap alatt beültethető hajszálak száma minden esetben korlátozott. Legtöbbször ugyan elég egy nap a teljes hajtranszplantációra, viszont kiterjedt kopaszodás esetén már két napos beavatkozás szükséges.

Az átültetendő graftok mennyisége minden páciensnél más, ezt leginkább a kopaszodás mértéke és a donorterületről kinyerhető hajszálak mennyisége határozza meg. A HIMG hajbeültetési klinikán az időnél és a gyorsaságnál sokkal fontosabb, hogy a hajszálakat épségben tudjuk kinyerni, valamint hogy a lehető legtökéletesebb végeredményt tudjuk nyújtani a pácienseinknek. A kinyerést és a beültetést is minden esetben tapasztalt, képzett szakembereink végzik professzionális eszközökkel, ez egy nap alatt átültethető graftokmennyisége körülbelül 1500-2000, ennél többet nem érdemes kinyerni, mivel nagyon megterhelő lenne a páciensnek. Ha ennél több graft szükséges, akkor két napos hajbeültetésre kell számítani.

Mielőtt hajbeültetési klinikát választana, tekintse meg az adott klinika referenciáit, és győződjön meg arról is, hogy az egy nap alatt kinyerhető hajszálak mennyiségéhez reális adatokat írtak!

Ha minőségi hajbeültetést szeretne, válassza a HIMG hajbeültetési klinikát!

Forrás: himgeurope.com

Author: administrator