Egyszerű és kényelmes a Dokio felülete

Dokio

A weboldalunk egy olyan felület, ami megkönnyíti az orvosi szolgáltatásokhoz valós időben történő hozzáférést. A Dokio segítségével a betegek online találhatnak orvost és időpontot foglalhatnak hozzá egy egészségügyi intézményben. A felhasználóink számos szakembert és egészségügyi intézményt tartalmazó adatbázishoz férhetnek hozzá országszerte.

A Dokio weboldalon a betegek gyorsan kérhetnek időpontot az orvoshoz, aki kiválasztja a betegség kezelésének leghatékonyabb módját. Ha valaki nehezen tud elmenni egy klinikára, akkor igénybe veheti az telefonos orvosi konzultáció szolgáltatást.

A portálunkon olyan betegek ellenőrzött visszajelzései találhatóak, akik korábban már jártak az orvosaink egyikénél. A Dokio Magyarország több városában található diagnosztikai központot gyűjt össze. Ezek az intézmények a vizsgálatok széles skáláját kínálják. A gyors kereséshez a páciensek használhatják a szűrőket. Arra törekszünk, hogy a Dokio ne csak a kényelmes legyen Önnek, hanem időt és pénzt takarítson meg.

Author: seditor