Érdekes és hasznos verdás játékok gyerekeknek

A verdás játékok népszerűsége töretlen

A kaliforniai Pixar filmstúdió kimondottan animációs meséket gyárt, amelyek többnyire nagyon sikeresek lettek a gyerekek körében. Az ismert Toy Story, az Egy bogár élete számítógépes animációs filmek után, 2006-ban, a Disney közreműködésével született meg a Verdák. Ez a mesefilm egy lavinát indított el, a bemutató után pedig robbanásszerűen jelentek meg a verdás játékok.

A főszereplő, Villám McQueen mellett, természetesen sok aranyos, megszemélyesített kocsi is sikert aratott a gyerekek között, így a verdás játékok között nemcsak piros autók szerepelnek, hanem kékek, sárgák és zöldek is. Az általunk forgalmazott játékok nagyon szépen bevezetik a kicsiket az autómárkák világába, hiszen az animációs filmben lévő kocsik mind más és más típust testesítenek meg.

A Le Mans endurance versenyautó barátai között akad Porsche, Motorama, Fiat, Chevy Impala is. A verdás játékok között aprók is találhatóak, de vannak távirányítós és igazán méretes változatok, amelyek különböző korcsoportokat céloznak meg.

A verdás játékok terén találhatóak kártyapaklik, társasok is, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a szabadidős eszközöket és járműveket sem, mint például az ugráló labda és bot vagy a roller. Matricák és mágnesek szintén gazdagítják a verdás játékok széles listáját, de akadnak gyerekeknek való párnák, ágyneműhuzatok is.

Az iskolában szükséges tanszerek sem maradnak ki a sorból, tollakat, kifesthető tolltartókat, füzeteket, jegyzettömböket és hátitáskákat is szívesen készítenek Villám McQueen-el és barátaival. Az igazán kicsiknek még zenélő játékok és játék hangszerek is felsorakoznak, így nagyon stílusossá lehet varázsolni a gyerekszobát. Böngésszen Ön is a nálunk található verdás játékok között!

A Mattel és a Piatnik termékein kívül olyan gyártóké található még, mint például a Kids Euroswan, a Mondo Toys, az AS Toys, a Trefl, a Reig és a Bullyland. A rendelés előtt érdemes megtekinteni a leárazott, akciós termékeket is, különösen akkor, ha karácsonyra vagy több csemetének vásárolna.

Author: administrator