Ez a Totya kazán 28 kW teljesítményre képes

totya kazán 28 kw

A vegyestüzelésű fűtőberendezések szilárd tüzelőanyag elégetésével termelnek hőt. Ezek a leggyakrabban vízteres fűtési rendszerekben használatosak. Főleg acélból készülnek, bár vannak öntöttvas modellek is. A felhasznált tüzelőanyag szén, fa, tőzeg, valamint különböző összetételű brikett. A Totya kazán 28 kW teljesítményű és vegyestüzelésű létére kiváló alternatívát jelent a gázzal és a villamos energiával működő fűtőtestekkel szemben.

Ne felejtsük el, hogy a XXI. századi vegyestüzelésű kazán nem ugyanaz a berendezés, mint amit szüleink használtak fűtésre, valamint a fa és a szén tüzelőanyagként való használatán kívül, semmi közös nincs bennük. A Totya kazán 28 kW modell 75-95%-os hatásfokot ér el, automata hőmérséklet szabályozással rendelkezik, valamint fokozott biztonságot nyújt.

Ez a fűtőtest sokkal tovább ég, mint ahogy azt más hőforrásoktól megszoktuk. A fenti tények mindegyike egyre népszerűbbé teszi a Totya kazán 28 kW típusát a fűtési rendszerek kiépítésénél. Ha bármilyen nehézsége van a választással, hívjon minket!

Author: seditor