Ezek a menyasszonyi ruha kölcsönzés lépései

menyasszonyi ruha kölcsönzés

Amikor menyasszonyi ruháról van szó, sok ifjú hölgynek a fejében felvetődik a kérdés, hogy milyen lehet a ruhakölcsönzés vagy vásárlás menete? A menyasszonyi ruha kölcsönzés a legtöbb szalonban időpont foglalással kezdődik. Nincs ez másképpen a Tiana Esküvői Ruha Szalon esetében sem, ahol bizonyosan meg fogja találni azt a ruhakölteményt, amiről már kislány kora óta álmodozott.

Mindenképpen időpontot ajánlott kérnie, mert akkor elkerülheti az esetleges várakozással járó kényelmetlenségeket. Így lehetősége adódik a minimum 1 órás, személyre szabott konzultációra és ruhapróbára. A szalon tanácsadó kollégái nagy szakmai hozzáértéssel segítik a menyasszonyokat annak érdekében, hogy a számukra legjobban megfelelő esküvői ruha kerülhessen kiválasztásra.

Az időpontfoglalásnál azonban tudni kell, hogy a késő délutáni, valamint a szombati időpontok nagyon hamar betelnek, ezért tanácsos minél hamarabb jelentkezni a próbára. Azért is jó ezt a szalont választani, mert itt díjmentes a ruhapróba. Időpont egyeztetéshez a 0036/30-280-6288-as telefonszámot kell tárcsázni, illetve online a weboldalon megadott linken keresztül is lehet jelentkezni.

Úgy hihetnénk, hogy az esküvői cipőre mindenképpen szükség van a menyasszonyi ruha próbához, pedig nem, hiszen a szalonban vannak olyan dobogók, amelyek helyettesítik a magas sarkú cipőket. Ellenben egy lehetőleg testszínű, pánt nélküli melltartót tanácsos hozni. Rendkívül lényeges az is, hogy mennyi pénzért tudjuk kibérelni a kiszemelt ruhakölteményt.

Az árak márkától és az évjárattól függően alakulnak ki, szem előtt tartva a magas minőséget. A ruhákat maximum háromszor adják ki, negyedik alkalommal már bekerülnek az outlet részlegbe, mivel kifutó modellekké válnak. 150-280 000 Ft között mozognak a menyasszonyi ruha kölcsönzési árak, ami tartalmazza az alakra igazítást, az egyszeri tisztítást, vasalást és az abroncsot. Aki szeretné megvásárolni az álomruhát, annak 1200-3500 eurós összegre lesz szüksége ehhez. Persze minden tájékoztatást megkap majd a ruhaszalonban.

Author: administrator