Ezért jobb a fényszóró felújítás, mint a csere

Pilkington üveg

A Pilkington brand Magyarországon közel 15 éve jelen van. Sokaknak a Pilkington üveg egyet jelent a kifogástalan minőséggel, az időtálló jelleggel és a megbízhatósággal. Ezen nem is lehet meglepődni tudva azt, hogy mindezeket több évtizede garantálja a világ számos országában, az autógyártók és ugye a vásárlók nagy örömére.

A cég hazánkban 7 saját, 28 franchise partnerből álló szervizhálózattal bír. A vállalkozás viszonteladóinak száma megközelíti a 2000-et. Tehát Pilkington üveg megvásárlásával biztosra veheti a kocsi tulajdonosa, hogy jó ideig nem lesz gondja ezzel. Az is nagy előny ennél a vállalatnál, hogy ez hazánk összes biztosítójától önálló kárfelvételi jogot kapott.

A szervizhálózata pedig évente több, mint 20 ezer kárfelvétellel egybekötött javítást végez. Ennek nagyjából 25 százalékát teszi ki a kőfelverődés okozta autóüveg javítás. A vállalkozás hálózata a magyarországi biztosító társaságok legnagyobb partnere. Nem is csoda hát, hogy a Pilkington üveg ennyire ismert lett.

Ha valakinek szüksége van egy akármilyen Pilkington üveg fajtára, itt biztosan megtalálja azt, amit keres, hiszen közel 10 ezer különböző cikkszám áll rendelkezésre, illetve a vállalat központi üvegalkatrész készlete több tízezer darabos. A produktumok cseréjével és szerelésével, akárcsak a fényszóró felújítás számos változatával foglalkozik az autouvegek.hu oldalon is megtalálható cég.

Mikor is kell a lámpa polírozása, illetve mi a teendő akkor, amikor a fényszóró túlságosan mattá válik? Ugye sokaknak először nem a fényszóró felújítás jut az eszébe, hanem a teljes eszköznek a cseréje.

Tagadhatatlan, hogy ez egy biztos választás, de az is igaz, hogy egyáltalán nem pénztárcakímélő. Sokan ezért is döntenek a fényszóró felújítás mellett. Ez nem csupán reálisabb árral bír, de a követelményeket, elvárásokat illetően is pontosan ugyanazt hozza.

Ez pedig ugye az, hogy a lámpán a lehető legnagyobb mennyiségű fény jusson ki. A fényszóró felújítás során, az Autóüveg ABC szakértői több fajta gépet és különféle, speciális anyagokat alkalmaznak. Ezért garantálható, hogy a polírozást követően hosszú ideig kifogástalan, megújult állapotban szolgálják majd a lámpák a közlekedés biztonságát.

Author: administrator