Fényvédős arckrém a nyári időszakra

fényvédős arckrém

A napsütés nemcsak boldogsághormont szabadít fel, hanem a D-vitamin termelődéséhez is hozzájárul, ami nélkülözhetetlen a csontok és az immunrendszer egészségéhez. Sajnos a túl erős napsugárzás veszélyeket is rejt magában, de szerencsére, a fényvédős arckrém a problémákra hatékony megoldást kínál.

Ha szeretné elkerülni a bőröregedést és a hámlást, akkor feltétlenül szerezze be ezt a terméket! Az AHAVA készítmény a különleges ásványi anyagaival erősíti meg a bőr természetes védekező képességét.

A legfontosabb összetevői a kalcium, a kálium és a magnézium. A fényvédős arckrém segít a hidratálásban, megújítja a sejteket, fokozza a vérkeringést, sőt, antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Magába foglal kamilla, aloe vera és zöldtea kivonatot is, amelyek további védelmet biztosítanak.

Egyáltalán nem zsíros, hanem könnyű a textúrája, kellemes az illata, gyorsan felszívódik és nem hagy fehér réteget a bőrön, ami mellesleg gyakori probléma a hasonló termékek esetében. A fényvédős arckrém felvitele után, szinte azonnal érezhető a felfrissülés.

Author: seditor