Flipchart kezdő szettel együtt

flipchart

A mágneses táblák napjaink népszerű oktatási eszköze, hiszen nagyon környezetbarát, szemben a fekete, klasszikus, krétával használható táblákkal. A flipchart olyan világos színű felület, amit fémkeretbe rögzítenek és állványra lehet helyezni.

A tetején lévő csiptetővel nagyméretű plakátok, papírok is rögzíthetőek a táblára, de speciális filctollal és törlőszivaccsal anélkül is használható. Nagyon kedvelt mind az iskolákban, mind a cégeknél. A prezentációra szánt flipchart mágnesessége engedi azt is, hogy különféle figurás mágnesek, betűk vagy számok kerüljenek rögzítésre. Ugyanezen az elven működik a fehér mágnestábla is. A flipchart most kezdő szettel együtt szerezhető be a honlapunkról. Az táblához járó ajándék pedig mágneseket, markereket, száraz törlőt foglal magába. Természetesen külön is vásárolhat plusz filceket, mágnes-figurákat vagy új törlőszivacsokat.

A vásárlás előtt tekintse meg alaposan a termékleírásokat, mert ezek tartalmazzák a méretarányokat és egyéb fontos tulajdonságokat! Ezután már nyugodtan rendelhet!

Author: administrator