Folyamosan fejlődnek a Hitachi rendszerek

Hitachi

A gyors és hatékony munkavégzésnek az egyik alapfeltétele, hogy meglegyen a szükséges tudás, aminek mentén a feladatok elkészülnek, de ezen kívül még kellenek kiváló eszközök is, amikkel eredményesen lehet dolgozni. A szerszámgépek világában, a Hitachi márka önmagáért beszél. Az elmúlt években volt némi változás ezen a területen, ugyanis 2018 őszétől a név megváltozott HiKOKI-ra, de ez ne ijesszen el senkit.

Még mindig párhuzamosan fut a kétféle megnevezés, mivel egy sok évtizedes brandről van szó, amit célirányosan építettek fel. A Hitachi japán vállalat sok újítást vezetett be a folyamatos fejlesztések terén. A cél egyértelműen a kiválóság létrehozása volt, amit nem meglepő módon sikerült is elérniük. A technológiai csoport azonban nem állt le a mai napig és olyan újabb megoldások születnek, amelyek kimagaslóak minden tekintetben.

Érdemes megemlíteni ezek között az AHB alumínium szigetelést, az RFC (Reactive Force Control) visszaható erőt, UVP rezgés elleni védelmet, LVH rezgéselnyelő gumi markolatot, ezek pedig szinte mind alapfelszereltségnek számítanak a Hitachi rendszerekben.

Author: seditor