Folyékony szappan kiváló komponensekkel

folyékony szappan

Míg régebben minden testrészüket az emberek szappannal tisztították, addig ma már az az általános, hogy csupán a kezeinkre használjuk. A legkevésbé irritáló mosakodó szer a folyékony szappan, viszont ennek kiválasztása nagy gonddal kell történjen, mert mindenkinek más a bőre.

Például nem tanácsos olyan fajtát választani, amelyik elszappanosított kókuszolajt tartalmaz, mert az szárító hatású. Az sem jó, ha allergizáló illatanyag van benne, inkább válasszunk olyat, ami természetes illóolajokat foglal magába!

Azonban mindenképpen szükséges, hogy a folyékony szappan összetevői között szerepeljenek lipidek, amelyek nem szappanosodnak el. Ilyen például az avokádó, a jojoba, olíva, dió, lenmagolaj, valamint a shea vaj.

Amennyiben különleges védelemre vágyunk a gombás és egyéb fertőzésekkel szemben, ajánlott beszerezni a medinatural.hu online üzlet kínálatában felfedezhető teafaolajos folyékony szappant. Ez jó hatással van a viszkető, húzódó bőrre, puhítja és selymessé teszi azt.

A teafaolajos folyékony szappan nagyon egyszerűen és gyorsan megrendelhető a webshopból. Mosakodás után az arcápolásra is figyelmet kell szentelni, mert csak így lehet üde és fiatalos az arcunk. Ehhez ideális választást jelent a webáruházban kapható Niacinamidos bőrtökéletesítő arcápoló csomag, ami jelenleg 5%-os árkedvezménnyel vásárolható meg.

Három terméket tartalmaz, szérumot, arckrémet és arctisztító gélt. A Niacinomide hatóanyagról tudni kell, hogy bőröregedés elleni, csökkenti az aknék és pattanások megjelenését, valamint remekül növeli és megtartja a bőr hidratáltságát. Teljes program felépíthető ezen arcápoló csomag rendszeres használatával, amiben az alapoktól kezdve a végső cél eléréséig minden benne van.

Első lépés a reggel és este történő arctisztítás, amit a szérum alkalmazása követ, majd pedig az arckrém felvitele. Így az arcápoló csomag segítségével puha és finom bőrfelületet nyerünk, egységes bőrképet, ami hozzájárulhat s ráncok mérsékléséhez is. Ez az, amit minden hölgy szeretne. ezért vásárolja meg ezt az arcápoló csomagot!

Author: administrator