Fürdősók a teljes ellazulásért

fürdősók

Szeret fürödni? Szinte biztosan igen! Nehezen találunk ugyanis olyan embert, akinek ne okozna örömet ez a folyamat, különösen, ha az habfürdő, illóolajok vagy fürdősók segítségével történik. De van-e valamilyen előnye ez utóbbinak a bőr szempontjából és mennyire áll közel a természetes tengeri sóhoz általában? A fürdősók nagyon valóságos módszert kínálnak arra, hogy a bőr rugalmassá, gyönyörűvé, simává és selymessé váljon.

A hatásuk nagyon hasonlít a tengervízben való úszáshoz. A tengeri só összetételében sok olyan anyag található, amelyek terápiás hatással lehetnek a szervezetre. Ezt a történelem is alátámasztja, mert például Kleopátra, a legendás egyiptomi királynő uralkodása idején, aki nagyon törődött a bőre szépségével, a tengeri sós fürdők igazi csemegének számítottak a gyógykezelések világában.

Amellett, hogy a bőr sokkal szebb lett tőlük, a hangulat is javult. A fürdősók köztudottan jódot tartalmaznak, ami kellemes aromát kölcsönöz a víznek, így a bennük való fürdés kétségtelenül örömteli folyamat.

Author: seditor