Fúrókalapács a kemény betonfalhoz

Modern akkus szerszámgépek

Általában a betonépületekben állandó problémát jelent egy csavart befúrni a falba. Ezért hasznos, hogyha található otthon egy fúrókalapács, mert így bármikor elő lehet kapni, amikor például néhány új polcot szeretnénk felszerelni a nappaliba.

A falra akasztható dekorációs elemeket is könnyedén el lehet helyezni a szerszámgépnek köszönhetően. Amikor megérkezik a nagyképernyős TV, azt is a falon érdemes elhelyezni, hogyha máshol nincs elég hely.

Helytakarékos megoldás, ám a konzol felszereléséhez szintén fúrókalapácsra lesz szükség, ami képes lyukat ütni még a legkeményebb betonfalba is. Hogyha meguntuk a régi csempéket, amelyektől ódivatúnak tűnik a konyha és a fürdőszoba, akkor egyszerűen csak helyezzünk be egy vésőt a fúrókalapácsba, amit átállítva máris nekiláthatunk lefejteni a hidegburkolatot a falról, de a járólapok felszedésére is alkalmas.

Rengeteg energiát spórolhatunk meg a használatával, ám ne feledjük, hogy érdemes védőszemüveget használni, a pattanó törmelékdarabok miatt. Sem a Hitachi, sem a Makita fúrókalapács nem fog csalódást okozni.

Author: administrator