Gél lakk fixáló a szép végeredményért

gél lakk fixáló

A gél lakkok óriási népszerűségnek örvendenek manapság, hiszen ha megfelelően kerülnek felvitelre, akkor több hétig is szépen megmaradnak a körmökön, ráadásul az otthoni felhasználásra készült szettekkel, az ügyes kezű hölgyek maguknak is elkészíthetik a manikűrt.

Ugyanakkor nagy hangsúly van a megfelelő alkalmazáson, különben a végeredmény sem szép, sem tartós nem lesz. Többek között a gél lakk fixáló használatát sem szabad elhanyagolni, mert a lakkozás során maradhatnak a körmön nem megkötött, ragacsos részek, amiket csak ezzel lehet eltávolítani anélkül, hogy a gél lakkot felsértenénk vagy a színében tennénk kárt.

Természetesen a gél lakk fixáló folyadékot csak az utolsó réteg megköttetése után kell alkalmazni, mert a többi esetében éppen ez a ragacsosság segíti elő, hogy egymáson megtapadjanak. Tehát, ha úgy érzi, hogy nincs jól megszáradva, megkötve a lakk, az csak azért van, mert így lett kitalálva a gél lakkozás technológiája és nem azért, mert valamit nem jól csinált vagy nem tartotta be az utasításokat.

Ugyanakkor a fedőlakkot már muszáj áttörölni gél lakk fixáló folyadékkal, másképp nem lesz egységes és sima a kész felület. Ez persze csak egy apró részlete a folyamatnak, de ebből is látszik, hogy mennyire oda kell figyelni ahhoz, hogy elérhessük a kívánt végeredményt.

Amennyiben mégsem a gél lakk mellett dönt, hanem épített körmöket szeretne, akkor is nagyon fontos, hogy minőségi műköröm alapanyag álljon a rendelkezésére. Az építéshez szükséges termékeket és eszközöket a monabeautyshop.com oldalon is beszerezheti, ahol egyébként a gél lakkozáshoz is megtalálhat minden fontos kelléket.

A műköröm alapanyag megvásárolható szettben is, ha most először vág bele a manikűrözés ezen formájába. Ez azért előnyös, mert így biztosan nem fog semmit sem kihagyni a vásárlás során és nem kell majd egy újabb rendelést leadnia azért, hogy pótolja a kimaradt termékeket.

Természetesen utána is olvashat, hogy milyen műanyag alapanyag kell feltétlenül a birtokában legyen a kezdetekhez és akkor egyenként is összeválogathatja a saját készletének darabjait.

Author: administrator