Gengszter barberek Budapesten: haj- és szakállvágás kicsit másképp

Gengszter barberek

A megjelenésen mindig lehet kicsit javítani, csak tudni kell, hogy milyen módon kezdj hozzá. A jól összeválogatott ruhadarabok, stílusos cipő és még néhány kiegészítő, legyen az karóra vagy ékszer, kiváló kombinációt tud nyújtani. De még kimaradt egy nagyon fontos dolog, amire legalább annyi figyelmet kell szentelni, mint az összes többire együttvéve. Ez pedig nem más, mint a frizura. A férfiaknak a hajuk valóban a koronájuk, amit nagy becsben tartanak. Nem mindegy tehát, hogy ki nyúl hozzá és milyen lesz a végeredmény.

Ha nem szeretnél semmit sem a véletlenre bízni, akkor irány a G-cutz gengszter barber szalon! Ilyen helyekre aztán tényleg élmény betérni (1073 Bp. Erzsébet körút 16, 06-20-621-8466). Elég lesz csak benyitnod az ajtón és máris egy új világba, vagyis inkább régibe csöppensz. A környezet kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy az 1920-as évek Amerikáját idézze, amikor a szesztilalom idejében bűnbandák lepték el az utcákat, de azért mégis volt valami kézzelfogható báj abban a korban.

Akkor még számított a tisztelet, becsület, na és a család. Olyan szövetségek kötődtek, amiket nem lehetet szétszakítani. A profi munkavégzés már akkor is fontos volt, akárcsak manapság a barbereknek. Mindent megkapsz, amire csak szükséged lehet. Egy olyan kivételes frizurával távozhatsz, ami meghatározó lesz a megjelenésedben. Az oldalunkon több hajstílus között válogathatsz, megtekintheted az eddigi munkáinkat és még az online időpontfoglalás is megoldható. Nem kell órákat várakoznod, hogy sorra kerülj.

Ha mégis lesz egy kis plusz időd, azt sem fogod megbánni, hiszen azt eltöltheted némi fotózással, italozással, az élethű fegyvermásolatok közelebbről történő megismerésével. A G-cutz nem egyszerűen csak fodrászat, hanem olyan férfiaknak kialakított klub, ahová megéri visszajárni. Bátran meséld el a barátaidnak, hogy hol voltál és milyen kiszolgálásban volt részed! Ha meglátják az új frizurádat, amúgy is kérdezni fogják, hogy merre készült. Találd meg a helyedet nálunk és legyél rendszeresen visszatérő kuncsaftunk, mert itt a hajad és a szakállad kiváló kezekben lesz!

Author: administrator