Gyors eredmény a Tantum Verde használatával

tantum verde

Mindegy, hogy tél vagy nyár, bármikor előfordulhat, hogy megfájdul az ember torka. Erre vásárolható több különféle gyógyszer is, de van olyan, ami vény nélkül kapható és gyorsan jobban leszünk, mert a Tantum Verde spray a szájnyálkahártyán keresztül fejti ki szinte azonnal a hatását.

Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítőként is kiváló. Mindemellett sokrétű, ugyanis jó hatással van a fogíny megbetegedéseire és a fogászati műtétek utáni kezelésénél is. A Tantum Verde hatóanyaga a benzidamin, ami a nem szteroid gyulladáscsökkentők csoportjába tartozik és van antiszeptikus, de ödémaellenes befolyása is. Könnyen behatol a nyálkahártyába és azon át elég gyorsan, hosszantartóan képes dolgozni.

A Tantum Verde spray fajtája kimondottan ajánlott azoknak, akik operáció előtt állnak és a kicsi gyermekeknél, akik még nem tudnak gargalizálni. Ha mást is szedünk, akkor ennek az alkalmazása előtt mindenképpen beszéljünk az orvossal, hogy rábólintson, nem okoz gondot a két szer együttes használata.

Author: seditor