Hajlékony és ellenálló Gebo cső

Gebo cső

A lakáson belüli kényelem megteremtésének egyik elengedhetetlen része, hogy a különféle gépészeti rendszerek megfelelően működjenek. A jó vízellátás fontos, de nem kifejezetten csak ennek a hálózatnak a működését kell biztosítani. Klímára, fűtésre ugyanúgy szükség van, ezekhez pedig a Gebo cső kiváló kiegészítőnek számít.

Ez a bordázott, hajlítható, rozsdamentes acélból készült vezeték akár +550 fokos maximális üzemi hőmérsékletet is elvisel, amennyiben ideális tömítések kerülnek felhasználásra. A nyomás tekintetében 15 bár megengedett. A Gebo cső fan-colil és szolárrendszerekhez is remekül alkalmazható. Legyen szó háztartási és ipari felhasználásról, mindig rendelkezésre áll, csak tudni kell bánni vele.

A kellő mennyiséget raktárról szállítják ki a szivattyuwebaruhaz.hu weboldal munkatársai, így rövid időn belül házhoz érkezik a Gebo cső. Specifikus kivitelezésének hála, igazán közkedvelt az ezzel történő munka. Az egyszerű hajlíthatósága révén, könnyedén lefektethető, még az igen komplex és bonyolult rendszerek között is.

Author: seditor