Hangfal banán csatlakozó szereléssel együtt

HDMI konnektor

Az elektronikai eszközök használatának egyik legfontosabb előfeltétele az, hogy megfelelő módon legyenek csatlakoztatva az elektromos áramhálózatba. A HDMI konnektor ezt a mindennapos problémát hivatott nívósan megoldani. Mint minden hálózati aljzat, ez is azt a célt szolgálja, hogy a különféle elektronikus eszközeinket energiával lássa el. Teljesen mindegy, hogy milyen berendezésről, készülékről van szó, számítógépről, erősítőről, hangszóróról vagy esetleg mikrofonról, a minőségi összeköttetés rendkívüli jelentőségű.

A Furutech FI-E30-NCFR tápaljzat az elosztó dobozokba esetlegesen beépíthető ródiumozott hálózati kellék, amely a The National Council on Family Relations korszerű technológia alkalmazásával készült. Ez a modern HDMI konnektor jó szolgálatot tehet, legyen szó akár irodai vagy akár az otthonokban használt berendezésekről. Két ponton történik a földelése, ezáltal biztonságosabb az alkalmazása. Áramhálózati intervalluma 16A/250V. A HDMI konnektor a jelenkori fali aljzat egyik igényes változata.A modern hifi hangrendszereket napjainkban már megtaláljuk szinte mindegyik háztartásban vagy vendéglátó-ipari létesítményben. Nem mellékes, hogy ezekhez az érzékeny berendezésekhez milyen kvalitású hangfal banán csatlakozó tartozik. A megfelelően színvonalas zenei hanghatás eléréséhez nélkülözhetetlen ez a kiváló eredményt biztosító, tökéletes képességekkel bíró apró alkatrész. A kereskedelmi kínálat e téren is igen széles skálán mozog, de érdemes egy igazán hatékony eszközt alkalmazni az összekötés céljából.

Az Audio Quest 1000BS banándugó beszerezhető a Kácsa Audio webáruházban, és általában négydarabos kiszerelésben kerül forgalomba. Ez a típusú hangfal banán csatlakozó az Audio Quest 1000-es sorozatából származik, ezüstözött kivitelezésben készül. A befogadó mérete alkalmassá teszi a kiterjedt körű alkalmazásra. A csatlakozó direkt ezüstözött vörös-rézből készül. Amennyiben a vásárló igényeinek úgy felel meg, a hangfal banán csatlakozó igényelhető szereléssel együtt is. Érdemes kihasználni akár ezt a lehetőséget is.

Author: administrator