Használjuk okosan a sampon szappan változatokat!

sampon szappan

Bőrünket ápolni kiemelt felelősségünk, hiszen ez a hámréteg szinte teljes egészében lefedi a testünket, ezért komoly sérülések kockázatának van kitéve napi szinten. Nem meglepő az sem, ha számos betegség jele itt mutatkozik meg bizonyos formában. De mivel tudunk megfelelő eredményt elérni? A természetes összetevőket, illóolajokat tartalmazó sampon szappan kényelmesen felvihető többféle formában és szinte azonnal érezteti a hatását.

Vannak olyan esetek, amikor gyors segítségre van szükség, hiszen egy kellemetlen leégés következtében elkezd szúrni, viszketni a bőrünk. Ilyenkor a megfelelő készítménnyel dúsított sampon szappan vagy esetleg illóolaj már a felvitelétől követően érezteti a nyugtató erejét.

Érdemes kicsit belemélyednünk a néphagyományokból ránk maradt tudásra, hiszen azokkal csak a saját életünket vihetjük előre. Rengeteg olyan növény van, aminek a speciális összetevői sampon szappan formájában puhítják, hidratálják, fiatalítják a felhámréteget, de az sem ritka, hogy felszívódva a pórusokon keresztül más kellemes hatást is kiváltanak.

Author: administrator