Hatékony kiképzés az elektromos nyakörvvel

elektromos nyakörv

Minden gazdi kerülhetett már kellemetlen helyzetbe a kutyája viselkedése miatt. Célravezető lenne, ha egy egyszerűen használható eszközzel az összes nevelési probléma megoldódna. Az elektromos nyakörv minden ilyen nehézséget egyszerre kezelhet. Sokaknak elképzelhetetlennek tűnik, hogy a kedvencük gyorsan elsajátítson valamilyen egyszerűnek vélt feladatot.

Ezzel a technikával most könnyedén megtanítható, hogy az eb miként hallgasson a vezényszavakra és utasításokra. Némelyik elektromos nyakörv háttérvilágított kijelzővel rendelkezik, ami rossz látási viszonyok között nagyban megkönnyíti a kiképzést. Könnyebbség lehet az oktatónak, hogy egyetlen távirányítóval több vevőszerkezet kezelhető.

Továbbá, minden termékre 3 év garanciát biztosítunk és az elromlott készülékeket visszacseréljük. Az akkumulátoros modellek a csomagban található töltővel egyszerre tölthető mind az adó-, mind a vevőegység. Az elektromos nyakörv felhozatalában vannak vízálló szerkezetek is, amelyekkel a zord időjárási viszonyok között könnyebb az eb oktatása.

Author: administrator