Hogyan kalkulál a Greffe de cheveux en Hongrie?

Nincs több fejfájás a kopaszodás miatt

Vitathatatlan, hogy az ár mindnyájunknak fontos tényező, a legtöbben azonban azt is szeretjük tudni, hogy pontosan miként kalkulált egy adott cég. Nos, a Greffe de cheveux en Hongrie nem rejti véka alá ezt az információt, sőt, még a honlapján is feltüntette.

A megadott információk alapján pedig bárki pontosan ki tudja számolni, hogy mennyibe fog kerülni a haj-transzplantáció. Persze előtte mindenképpen részt kell venni egy ingyenes konzultáción, hogy kiderüljön, egyáltalán lehetséges-e a dolog az illető páciensnél.

A Greffe de cheveux en Hongrie ármagyarázata egyértelmű, viszont több választási lehetőséget is kínál a látogatóknak. Az egyik, amikor hajszálanként számolják az árat, a másik, amikor egy nagyon vékony tincs, ami nagyjából 2-3 hajszálat foglal magában.

Mivel a hajbeültetés saját hajból készül, ezért a páciens hajának minősége fogja eldönteni, hogy melyiket kell alkalmazni. A Greffe de cheveux en Hongrie munkatársai gyorsan megválaszolják a kérdést, így már másnap új tincsei lehetnek.

Author: administrator